Aperitief, Quiches en Verrassingsbroden

Aperitief

  • Helsen-videetjes gevuld met Noordzeegarnaaltjes, kaas, Schotse zalm, vol-au-vent van Franse hoen, Italiaanse vulling, champignons
  • Kleine worstenbroodjes
  • Italiaanse hapjes: flinterdun deeg, gevuld met groentejulienne en Italiaanse kaas.

Quiches

  • Quiche met prei en verse geitenkaas
  • Quiche met champignons en verse kruiden
  • Quiche met witloof en tomaat
  • Quiche met broccoli, tomaat en gerookte ham
  • Quiche met Schotse zalm en prei
  • Quiche met spinazie, kruidenkaas en courgettes
  • Quiche met scampi en Oosterse kruiden
  • Quiche met oesterzwammen en spekjes
  • Quiche met Noordzeegarnaaltjes en witloof

Verrassingsbroden

  • Rozemarijn
    Boerenbrood, Ø 30 cm met mooi versierd deksel, opgevuld met 45 kleine brioche sandwiches, beleg naar uw keuze (kaas, ham, Italiaanse salami, Bayonne ham, .)
  • Basilicum
    Boerenbrood, Ø 30 cm met mooi versierd deksel, opgevuld met 30 kleine brioche sandwiches, 10 piramides gerookte Schotse zalm en 20 dobbelsteentjes notenbrood.
  • Marjolein
    Volkorenbrood met mooi versierd deksel, opgevuld met 48 dobbelsteentjes, belegd met diverse Franse en Italiaanse kazen.
  • Lavendel
    volkorenbrood met mooi versierd deksel, opgevuld met 15 kleine brioche sandwiches, 5 piramides met gerookte Schotse zalm en 10 dobbelsteentjes notenbrood