IJs & sorbet

Of het nu vanille roomijs is of een van de talrijke ijstaarten, gewoon ijs bestaat niet in onze ogen.
Maar niet in de vorm van essences, poeders of andere afgeleide vormen: vruchten zijn rijp en vers ingekocht, en de vanille wordt gemaakt van echte stokken. Geen op hol geslagen fantasie, maar zuiver afgewogen smaakcombinaties.
Een ijskoud ambacht opnieuw beoefend vanuit een warm hart.
  • Vanilleroomijs met nog echte Bourbon vanillestokjes. Verpakt in liter en halve liter doosjes. Serveertip: lekker met warme appeltaart
  • Sorbets 100% fruit: framboos
  • Helsen ijstaart: vanille ijs, meringue, slagroom, krokante bodem, gegarneerd met chocola of marsepein en verse framboosjes
  • Feuilletine: goed afsmakende mokka roomijs, overgoten met ganache en gedecoreerd met feuilletine
  • Omelette Norvégienne: vanille ijs, biscuit gedrenkt in Cointreau, geflambeerde Italiaanse meringue
  • Dagelijks versgemaakte coulis: voor uw ijscoupes, dessertborden: vanille, framboos

Voor de kleine snoepertjes

  • Pipo: vanille ijs gedecoreerd met een guitige piposnoet in marsepein
  • Egeltje: vanille en mokka ijs, een jasje van ganache en stekeltjes van amandelstaafjes
  • Lieveheersbeestje: vanille ijs met frambozensorbet