Patisserie Klassiekers

Gewone dingen, maar volmaakt bereid.
Om het U nog gezelliger te maken.
  • Javanais: amandelbiscuit met mokkacrème au beurre
  • Misérable: amandelbiscuit met bourbon vanillecrème
  • Sacher: origineel recept van Weense Sacher-Torte, chocolade gebak
  • Gâteau des neiges: luchtige, frisse vanille crème met verse frambozen en Italiaanse meringue
  • Forêt noire: chocolademousse, slagroom, omhuld met een pittige "Pur Carïbe" chocolade
  • Deauville: panaché van lichte en donkere chocolade met feuilletine
  • Marie Rose: mousse van limoentjes
  • Miroir framboise: amandelmelkparfait en frambozenmousse met jojoconde biscuit, verse frambozen en amandelstaafjes
  • Frambozenverrukking: krokante wenerdeeg, vanillebavarois en veel framboosjes
  • Sofie: crème-brûlée coulis van framboos en een bittere chocolademousse
  • Karamel: mousse van mokka en chocola met amandelmeringue en karamel
  • Amélie: crèmeux van passie, pralinécrème overgoten met fondantganache
  • Charlotte: krokante bodem van feuilletine, panaché van chocola, mousse van mango
  • "Droomtaart": Iets te vieren? Zelfs voor 10, 20 of meer personen ...
    Patisserie Ludovic Helsen stelt u z'n biscuittaart voor: luchtige verse biscuit op krokante bodem, met framboosjes, slagroom en meringue binnenin, afgewerkt met vers fruit en chocolade of marsepein.

Compositie van desserten

  • Soirées: een verrukking aan minigebakjes waarmee u zelf een dessertbord: javanais, misérable, ninon, deauville, karamel, fruittartelette
  • Ninon: bosbesjes en frambozen, vanillecrème met bovenop een gekarameliseerde Italiaanse Meringue
  • Custard: chipolatta "zoals vroeger" met verse aardbeien, bosaardbeien, bosbessen en frambozencoulis
  • Riz condé: een luchtige roomrijst met vers fruit verkrijgbaar in een aardewerken kom