Beste klanten, wij zijn gesloten van maandag 13 maart tot en met woensdag 22 maart. Donderdag 23 maart weer open.

No items found.

Patisserie Klassiekers

Gewone dingen, maar volmaakt bereid. Om het U nog gezelliger te maken.
PATISSERIE KLASSIEKERS
  • Javanais: amandelbiscuit met mokkacrème au beurre
  • Misérable: amandelbiscuit met bourbon vanillecrème
  • Sacher: origineel recept van Weense Sacher-Torte, chocolade gebak
  • Gâteau des neiges: luchtige, frisse vanille crème met verse frambozen en Italiaanse meringue
  • Forêt noire: chocolademousse, slagroom, omhuld met een pittige "Pur Carïbe" chocolade
  • Deauville: panaché van lichte en donkere chocolade met feuilletine
  • Marie Rose: mousse van limoentjes
  • Miroir framboise: amandelmelkparfait en frambozenmousse met jojoconde biscuit, verse frambozen en amandelstaafjes
  • Frambozenverrukking: krokante wenerdeeg, vanillebavarois en veel framboosjes
  • Sofie: crème-brûlée coulis van framboos en een bittere chocolademousse
  • Karamel: mousse van mokka en chocola met amandelmeringue en karamel
  • Amélie: crèmeux van passie, pralinécrème overgoten met fondantganache
  • Charlotte: krokante bodem van feuilletine, panaché van chocola, mousse van mango
  • "Droomtaart": Iets te vieren? Zelfs voor 10, 20 of meer personen ...
    Patisserie Ludovic Helsen stelt u z'n biscuittaart voor: luchtige verse biscuit op krokante bodem, met framboosjes, slagroom en meringue binnenin, afgewerkt met vers fruit en chocolade of marsepein.
COMPOSITIE VAN DESSERTEN
  • Soirées: een verrukking aan minigebakjes waarmee u zelf een dessertbord: javanais, misérable, ninon, deauville, karamel, fruittartelette
  • Ninon: bosbesjes en frambozen, vanillecrème met bovenop een gekarameliseerde Italiaanse Meringue
  • Custard: chipolatta "zoals vroeger" met verse aardbeien, bosaardbeien, bosbessen en frambozencoulis
  • Riz condé: een luchtige roomrijst met vers fruit verkrijgbaar in een aardewerken kom.