Patisserie Klassiekers
Gewone dingen, maar volmaakt bereid. Om het U nog gezelliger te maken.
PATISSERIE KLASSIEKERS
- Javanais: amandelbiscuit met mokkacrème au beurre
- Misérable: amandelbiscuit met bourbon vanillecrème
- Sacher: origineel recept van Weense Sacher-Torte, chocolade gebak
- Gâteau des neiges: luchtige, frisse vanille crème met verse frambozen en Italiaanse meringue
- Forêt noire: chocolademousse, slagroom, omhuld met een pittige "Pur Carïbe" chocolade
- Deauville: panaché van lichte en donkere chocolade met feuilletine
- Marie Rose: mousse van limoentjes
- Miroir framboise: amandelmelkparfait en frambozenmousse met jojoconde biscuit, verse frambozen en amandelstaafjes
- Frambozenverrukking: krokante wenerdeeg, vanillebavarois en veel framboosjes
- Sofie: crème-brûlée coulis van framboos en een bittere chocolademousse
- Karamel: mousse van mokka en chocola met amandelmeringue en karamel
- Amélie: crèmeux van passie, pralinécrème overgoten met fondantganache
- Charlotte: krokante bodem van feuilletine, panaché van chocola, mousse van mango
- "Droomtaart": Iets te vieren? Zelfs voor 10, 20 of meer personen ...
Patisserie Ludovic Helsen stelt u z'n biscuittaart voor: luchtige verse biscuit op krokante bodem, met framboosjes, slagroom en meringue binnenin, afgewerkt met vers fruit en chocolade of marsepein.
COMPOSITIE VAN DESSERTEN
- Soirées: een verrukking aan minigebakjes waarmee u zelf een dessertbord: javanais, misérable, ninon, deauville, karamel, fruittartelette
- Ninon: bosbesjes en frambozen, vanillecrème met bovenop een gekarameliseerde Italiaanse Meringue
- Custard: chipolatta "zoals vroeger" met verse aardbeien, bosaardbeien, bosbessen en frambozencoulis
- Riz condé: een luchtige roomrijst met vers fruit verkrijgbaar in een aardewerken kom.